Pressemelding:
Parajett AB kjøper Andvord Grafisk AS i Oslo

Det grafiske IT-foretaket Parajett AB har kjøpt aksjene i det norske selskapet Andvord Grafisk. Andvord Grafisk AS, som ble grunnlagt 1865, er en velkjent bedrift i det norske markedet.

«Vi investerer for fremtiden og for å utøke vår virksomhet på det norske markedet En måte å vokse på er å gjennomføre strategiske oppkjøp. Vi er veldig fornøyd med oppkjøpet av Andvord Grafisk. Vi er overbevist om at dette vil være bra for kundene både på det norske og svenske markedet. Andvord får nå en mulighet til å kunne tilby Parajetts tjenestetilbud med DM/DR og andre unike kommunikasjonsløsninger uavhengig av kanalvalg» sier Tord Ohlsson, eier av Parajett AB.
Les mer

 «Dette er meget bra for oss i Andvord Grafisk. Med Parajett som eier har vi nå fått bra forutsetninger for videre vekst i det norske markedet. Det skal bli spennende å se hvilken tilvekst vi kan oppnå fremover med hjelp av Parajetts erfaring og kompetanse,» sier Arne Haugseth, adm. dir. i Andvord Grafisk.

 «Parajett og Andvord er en utmerket kombinasjon. Begge selskapene har liknende verdigrunnlag med ambisjoner for fremtiden. Andvord Grafisk kommer nå til å kunne tilby en heldekkende portefølje av unike kommunikasjonsløsninger og tjenester til nåværende og nye kunder innen det det norske markedet. Dette oppkjøpet styrker også den svenske virksomheten og gjør at Parajett kommer til å øke sitt belegg i virksomheten i Landskrona», sier Anders Persson, adm. dir. i Parajett AB.

 I forbindelse med oppkjøpet vil det norske selskapet Parajett AS og Andvord Grafisk AS fusjoneres til et selskap.  Andvord Grafisk AS blir da en del av Parajett-konsernet. Andvord Grafisk har 60 ansatte og omsetter for ca. 115 MNOK. Totalt har Parajett i forbindelse med oppkjøpet 220 ansatte og en omsetning på ca. 390 MNOK.

Parajett AB er en av Sveriges største grafiske IT-foretak, som med en kombinasjon av avansert IT-teknologi og grafisk kompetanse leverer komplette og skreddersydde kommunikasjonsløsninger uavhengig av kanalvalg. Parajett er et privat eiet selskap som ble grunnlagt 1906. Parajett konsernet har sitt hovedkontor i Landskrona. Produksjonsanlegg finnes i Landskrona og Oslo, samt salgskontorer i Stockholm, Göteborg og Oslo. Den samlete kunnskapen, erfaringen og bredden gjør Parajett unike innen sin bransje. Parajetts kjennetegn er innovative kommunikasjonsløsninger.

For mer informasjon:  
Anders Persson, adm. dir. Parajett AB, +46 70 515 98 66
Arne Haugseth, adm. dir. Andvord Grafisk AS, +47 900 24 529
Tord Ohlsson ,eier Parajett AB, +46 70 565 04 71

Parajett-logo

Kommentarer er stengt.