Ledig stilling

Andvord Grafisk / Parajett søker prosjektleder

Andvord Grafisk / Parajett er en av Norges ledende bedrifter innen publiseringstjenester på papir og digitale medier og er for tiden inne i en periode med store forandringer. Andvord Grafisk ble en del av Parajett Gruppen februar 2014. Parajett Gruppen er et av Nordens største grafiske IT foretak og er ledende innen multikanals publisering. Vi er totalleverandør av tjenester som omfatter design, tekst/foto, variable data og logistikkløsninger. Selskapet har produksjonsanlegg i Oslo og Landskrona i Sverige. Bedriften har 220 ansatte og en samlet omsetning på 390 MNOK. Besøk www.parajett.no.

Les mer . . . . .

Vi søker prosjektleder til å ivareta den daglige oppfølgingen av store nøkkelkunder innen multikanal publisering.  Selskapet mottar daglig produksjonsfiler fra selskaper som skal nå sine kunder via brev eller digitale kanaler, som  smarttelefon, internett, DIgipost/eboks, sosiale medier etc. Selskapet besitter avansert IT teknologi og løsninger for MRM / crossmedia.

En prosjektleder hos oss er «navet i hjulet» og utfører følgende arbeidsoppgaver:  

– Implementering og igangsetting av nye kundeavtaler
– Mottak av og iverksettelse av bestillinger fra kunde – planlegging og registrering
– Overvåke at filer kommer til avtalt tid og at leveransen skjer i  henhold til gjeldende SLA krav.
– Være bindeledd mellom kunde, rådgiver og produksjon.
– Kvalitetssikring
– Fakturering

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har bakgrunn i fra tilsvarende virksomhet eller IT selskap. Du har arbeidet kunderettet, har god IT forståelse og erfaring fra å jobbe i ERP systemer, gjerne Navision, Movex etc. Personlige egenskaper som vektlegges er:

– God relasjonsbygger
– Rask og omgjengelig
– Strukturert og ryddig
– God økonomisk forståelse
– God lagspiller – vant til å jobbe i team
– Positiv og løsningsorientert

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et godt og hektisk arbeidsmiljø.

Vi tar i mot søknad elektronisk innen 15. august 2014 til ag@andvord.no

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med:
Dag Nyeggen på tlf 97 72 60 60 eller e post: dn@andvord.no.

Kommentarer er stengt.