Pressemelding

Parajett-konsernet har tegnet en strategisk partneravtale med Evry-konsernet gjeldende leveranse av trykte og digitale produkter i Norge, Sverige og Finland.
Verdien på kontrakten er konfidensiell, men for Parajett-konsernet er dette en betydelig kontrakt.

Niklas Törnqvist i Evry sier:”Valget av Parajett-konsernet er en viktig beslutning og  vi ser frem til å få en mulighet til å utvikle våre leveranser til våre sluttkunder ytterligere med Parajetts tjenester.”

Kontrakten kommer å føre til nyansettelser og nye investeringer i Parajetts norske datterselskap Andvord Grafisk AS. Dette vil gi en geografisk nærhet til det norske markedet og sikre leveransekvaliteten, sier Arne Haugseth, adm dir i Andvord Grafisk AS.

Les mer

Parajett i Landskrona er vel rustet for det svenske volumet etter nyinvesteringer og nyansettelser tidligere i år, sier Anders Persson, adm. dir i Parajett AB og Styreleder i Andvord Grafisk AS. Vi ser virkelig frem til et partnerskap med Evry-konsernet. Hermed har vi klart overgangen fra toner-basert produksjon til ink-basert produksjon, avslutter Anders Persson.

EVRY er et ledende IT-foretak med 10 000 medarbeidere og med lokal nærhet til 50 steder i Norden, fokusert på alt fra strategisk rådgivning og konsulenttjenester til løsninger og outsourcing.

Parajett-konsernet er et av Skandinavias største grafiske IT-foretak, som med en kombinasjon av avansert IT-teknologi og grafisk kompetanse leverer komplette og skreddersydde kommunikasjonsløsninger uansett kanalvalg.

Parajett er et privateid foretak som ble grunnlagt 1906. Parajett har sitt hovedkontor i Landskrona. Produksjonsanleggene ligger i Landskrona og Oslo, samt salgskontorer i Stockholm, Göteborg, Oslo og Landskrona. Den samlete kunnskapen, erfaringen og bredden gjør Parajett unik innen bransjen. Parajetts signatur er innovative kommunikasjonsløsninger.

For mer informasjon:
Anders Persson, adm. dir Parajett AB, +46 70 515 98 66
Tord Ohlsson, eier Parajett AB, +46 70 565 04 71
Arne Haugseth, adm dir Andvord Grafisk AS, +47 900 24 529
Niklas Törnqvist, Information Logistics EVRY AB +46 73 558 70 40
Hans Christian Westlye, Information Logistics EVRY AS +47 95 78 55 40

Kommentarer er stengt.