Sommerjobb i Nittedal

Vi gjennomfører i sommer et av de største, mest komplekse trykkeoppdragene i Norge. Vi produserer stemmesedler, valgmateriell og valgkort for Valgdirektoratet og Kirkerådet. Til dette trenger vi noen sultne ungdommer som ønsker å jobbe i sommer. Kan du begynne raskt er det en stor fordel og du må helst kunne jobbe til 16. august.

Handler, din oppgave blir å ordne og tilrettelegge alt som skal brukes i vår produksjon. Du er en voksen ungdom som forstår at alt må være på plass for at arbeidet skal gå problemfritt. Skiftarbeid kan bli aktuelt.

Skanneroperatør, passer for en nøyaktig person som er strukturert og nøyaktig. Ingen tunge løft og arbeidet foregår på dagtid.

Produksjonsassistenter,vi trenger 3 – 4 personer til å være med i produksjonen der det er behov. Du skal utføre jobber som pakking, merking, og andre arbeidsoppgaver som det blir behov for.

Arbeidet foregår i våre lokaler i Brennaveien 20 b 1481 Hagan

Kort søknad sendes snarest til Arneh@andvord.no

Les mer

Andvord Grafisk er ledende innen publisering på papir og digitale medier i Norge.

Vi er totalleverandør av tjenester som omfatter design, tekst/foto, trykk, variable data, konvoluttering og logistikkløsninger. Selskapet er et datterselskap av det svenske Parajett AB, som er en ledende bedrift innen kommunikasjonsløsninger.

Parajett AB er en av Sveriges største grafiske IT-foretak, som med en kombinasjon av avansert IT-teknologi og grafisk kompetanse leverer komplette og skreddersydde kommunikasjonsløsninger uavhengig av kanalvalg. Parajett er et privat eiet selskap som ble grunnlagt 1906. Parajett-konsernet har sitt hovedkontor i Landskrona. Produksjonsanleggene finnes i Landskrona og i Nittedal, samt salgskontorer i Stockholm, Göteborg og Oslo. Den samlede kunnskapen, erfaringen og bredden gjør Parajett unike innen sin bransje. Parajetts kjennetegn er innovative kommunikasjonsløsninger.

Kommentarer er stengt.