21. april holder Kommunion as i samarbeid med Norges Innsamlingsråd frokostseminar om automatisering.

Kommunion holder en automatiserings konkurranse hvor de ser etter kreative og effektive ideer. Har du noen drømmescenarier du kunne ønske at var mulig å automatisere? Enten for å spare tid, skape engasjement, eller for å gjøre noe nytt, annerledes eller kreativt? Det kan være i forbindelse med velkomst til nye givere, takk for gaver, bursdager, et nytt kampanjekonsept eller noe helt annet?

Kommunion kommer til å presentere noen scenarioer på dette webinaret, og en jury kommer til å velge ut det scenariet som skiller seg mest ut. Juryen består av Anders Torvill Bjorvand (Kommunion AS), Marius Hammer (Knif Fundraising), Haakon Larsen (Eurofun), Tina Kalland (Andvord Grafisk), Terje Schea (Dialog Norge) og Charlotte Arnø Storebakken (Innsamlingsrådet).

Dersom du vinner, gir Kommunion bort en Smiirl til DIN arbeidsplass! Alle er velkommen til å komme med forslag til Kommunion, men for å vinne må du være en del av en innsamlingsorganisasjon, og scenariet må være registrert innen 19. april kl 17. Lykke til!

Meld deg på frokostseminaret her: https://innsamlingsradet.no/event/digitalt-frokostmote-automatisering-gode-vaner-som-ikke-glipper