Våre referansekunder:

Samlerhuset er Nordens største tilbyder på tradisjonelle samlerobjekter, så som mynter, medaljer, frimerker og sedler. Andvord Grafisk hjelper Samlerhuset med DM utsendelser til nye og eksisterende samlere.

 

 

Vårt samarbeide med Redningsselskapet

Vi valgte Andvord av flere grunner hvor leveringsdyktighet, erfaring og konkurransedyktige betingelser var blant de viktigste faktorene. Det er veldig bra for oss i Redningsselskapet at de jevnlig er på tilbudssiden mht kampanjeutforming og tekst, og gjerne vil vise at de er mer enn ett trykkeri på bygda!

Andvord Grafisk «eyetracker» alt de leverer. Da vet jeg at elementer og tekst er satt på riktig sted.
Vi har nå en partner som jobber aktivt med å redusere portokostnadene. Som fundraiser er det like  viktig å redusere utgiftene som det er å samle inn penger, så at det er rimeligere for oss å samarbeide med Andvord Grafisk er et stort pluss!

Solfrid Bøe, Redningsselskapet

 

Andvord er oppdatert og engasjert i innsamlingsbransjen

Vi i Andvord er takknemlige for det gode og hyggelige samarbeidet vi har med Kirkens Nødhjelp. Her er hva Siv Holthe Krogh, Seniorrådgiver i Markedsavdelingen hos ­Kirkens Nødhjelp sier om vårt samarbeid:

«Kirkens Nødhjelp er godt fornøyd med samarbeidet med Andvord. Andvord printer, pakker og distribuerer mange av våre viktigste utsendelser til våre givere og støttespillere. Hos Andvord opplever vi at vi får god prosjektledelse, ­raske tilbakemeldinger og ­fleksible løsninger.

Leveransene er punktlige, holder høy kvalitet og har ­konkurransedyktige priser. Ikke minst setter vi pris på de hyggelige medarbeiderne i Andvord som også er oppdatert og engasjert i innsamlingsbransjen, og dermed kan gi faglig godt kvalifiserte råd».

 

Hvorfor velge Andvord?

«Vi i Kirkens Nødhjelp får så god oppfølging av Andvord Grafisk at det føles som om vi er deres eneste kunde og øverste prioritet».


Kristina Nygaard
Arbeidsleder | Giverservice
Markedsavdelingen
­Kirkens Nødhjelp

 

SOS barnebyer

«Vi opplever at vi har et godt samarbeid med Andvord. De er fleksible, raske og har et ønske om å hjelpe oss til å lykkes.»

Med vennlig hilsen

Line Fauske-Ilstad
Markedsansvarlig aksjoner og giverutvikling
SOS-barnebyer Norge
Tlf: +47 958 04 727

 

Norsk Folkehjelp og Andvord Grafisk

Norsk Folkehjelp har vært kunde av Andvord i mange år. Jeg opplever at produktene de leverer er av god kvalitet. Vi bruker Andvord til produksjon av vårt markeds- og medlemsmateriell. I tillegg er de rådgivende i forhold til tekstspissing, bildevalg og responsøkende design. Jeg er fornøyd med Andvord som samarbeidspartner

Lena Fiske, Marketing Advisor  Norsk Folkehjelp