Våre referansekunder:

Samlerhuset er Nordens største tilbyder på tradisjonelle samlerobjekter, så som mynter, medaljer, frimerker og sedler. Andvord Grafisk hjelper Samlerhuset med DM utsendelser til nye og eksisterende samlere.

 

 

Vårt samarbeide med Redningsselskapet

Vi valgte Andvord av flere grunner hvor leveringsdyktighet, erfaring og konkurransedyktige betingelser var blant de viktigste faktorene.
Det er veldig bra for oss i Redningsselskapet at de jevnlig er på tilbudssiden mht kampanjeutforming og tekst, og gjerne vil vise at de er mer enn ett trykkeri på bygda!
Andvord Grafisk «eyetracker» alt de leverer. Da vet jeg at elementer og tekst er satt på riktig sted.
Vi har nå en partner som jobber aktivt med å redusere portokostnadene. Som fundraiser er det like  viktig å redusere utgiftene som det er å samle inn penger, så at det er rimeligere for oss å samarbeide med Andvord Grafisk er et stort pluss!

Solfrid Bøe, Redningsselskapet

 

 

Hvorfor velge Andvord?

God prosjektledelse, ­raske tilbakemeldinger, ­fleksible løsninger, punktlig, høy ­kvalitet på leveransene og ­konkurransedyktige priser.


Siv Holthe Krogh og Hanne Mathisen i   ­Kirkens Nødhjelp

 

 

Norsk Folkehjelp og Andvord Grafisk

Norsk Folkehjelp har vært kunde av Andvord i mange år. Jeg opplever at produktene de leverer er av god kvalitet. Vi bruker Andvord til produksjon av vårt markeds- og medlemsmateriell. I tillegg er de rådgivende i forhold til tekstspissing, bildevalg og responsøkende design. Jeg er fornøyd med Andvord som samarbeidspartner

Lena Fiske Marketing Advisor  Norsk Folkehjelp