DM er en svært effektiv og rimelig måte å få frem et budskap på.

direct mail, DM, illustrasjonsbilde

Vi har gode verktøy for segmentering og skreddersyr utsendelsen slik at den treffer riktig målgruppe.

Digitale og trykte medier spiller godt sammen og vi benytter de løsningene som vi sammen kommer frem til er de beste for deres målgruppe. Ofte blir det en multikanals løsning valgt, med trykk/DM, e post, sms, sosiale medier etc.

Respons er essensielt med en DM utsendelse. Våre rådgivere hjelper deg med gode vinklinger og råd om hva som er utløsende for enten salg eller innsamling. Call to action feltet gir et signal som kan bety en ny giver eller et nytt kundeforhold. 

I korthet tar vi for oss følgende i samarbeid med deg som kunde:

  • Strategiutvikling – hva vil du oppnår med kampanjen?
  • Segmentering, målgruppevalg/adressekjøp/adressevask – hvem vil du nå?
    Hvilke kanaler
  • Idé – tekst og design
  • Produksjon
  • Prosjektledelse
  • Responsanalyse og kampanjeevaluering

Vi hjelper våre kunder med den kreative delen av utsendelsen med nettopp respons som fokus.  En god kampanje spiller design og tekst sammen slik at målgruppe, budskap og ønsket effekt blir best mulig.

Ønsker du DM både på papir og digitale flater? Vi sørger for at budskapet ditt utfyller best mulig uavhengig av hvilken kanal du benytter for din markedskommunikasjon. Riktig plassering av CTA feltet betyr mye og vi tar ofte hjelp av verktøyet Eye Tracking for å finne den plasseringer som gir best effekt. Eye Tracking er et kamera som leser av hvordan øyet leter etter informasjon og måler tiden øyet hviler på de forskjellige elementene i DM’en. Det viktigste for en organisasjon er altså at «call to action» feltet oppfattes raskt, slik at giveren umiddelbart ser budskap og utfører ønsket aksjon. 

Visste du at vedlegg øker stoppeffekten og responsen på utsendelsen?  En DM med vedlegg som beveger seg i konvolutten eller gjør den tykkere bidrar til at brevet åpnes og at budskapet blir lest. Vi kan lage et vedlegg, så som kalender, et sommerkort, julekort, gavelapper, julehjerter eller pakke vedlegg som du er opptatt av å ha med!

En annen revolusjonerende effekt er ny trykkteknologi. I dag kan du drive en til  en kommunikasjon på tilnærmet samme måte på papiret som  digitalt. Vi kan printe i 4 farger i høy hastighet og sørge for at budskapet ditt tilpasses de segmentene du skal nå. Vår teknologi sørger for at alle side kan være unike og personaliseres deretter.