Ekopost – selvbetjent – Digipost

Digitale postkasser

  • Ekopost hjelper deg slik at du kan benytte digitale postbokser.
  • Fremover blir flere og flere dokumenter sendt digitalt.
  • Digitale løsninger brukes etterhvert av myndigheter, foretak og organisasjoner. Også på de områder der du tradisjonelt har mottatt et brev i din analoge postkasse.

Med Ekopost virtuelle skriver kan du skrive ut ferdige brev enten det gjelder forretningsbrev, fakturautskrifter eller tilbudsbrev til mange mottagere.

Skriv ut dine fakturaer, påminnelser, produktblad, innkallinger til en eller flere mottagere direkte fra din datamaskin via vår virtuelle printer. Etter det tar vi over, vi printer, konvolutterer, frankerer og leverer inn til posten. Du betaler mindre enn du gjør i dag og dessuten sparer du masse tid. I samme prosess kan du velge å sende via digitale kanaler hvis mottager ønsker det.

Printtjeneste

Med vår printtjeneste sender du dine dokumenter som brev, vi skriver ut, konvolutterer, frankerer og leverer på posten for deg. Det er like enkelt og raskt som å sende en e-post.

Digitale postkasser

Send dine dokumenter til mottageren slik mottageren vil motta dem. Digipost, e-boks eller e-post.

Masseutsendelser

Vil du sende et dokument til mange mottagere? Null problem – med Ekopost kan du sende et dokument til en adresseliste, vi kaller det masseutsendelser.

REST API

Det har aldri vært enklere å kommunisere med dine kunder direkte fra dine egne fagsystemer via vårt rest API  Klikk på link for oppsett: REST API.